Επιστημονικοί Συνεργάτες

Επιστημονικοί Συνεργάτες

 • Γιώργος Γρούιος
  Γιώργος Γρούιος

  Ο κ. Γιώργος Γρούιος είναι Καθηγητής Κινητικής Συμπεριφοράς στην Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Διευθυντής στο Εργαστήριο Μάθησης και Ελέγχου της κίνησης της Σχολής.

 • Βασιλεία Χατζητάκη
  Βασιλεία Χατζητάκη

  Η κ. Βασιλεία Χατζητάκη είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια στην Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ. στην οποία διδάσκει το αντικείμενο του κινητικού ελέγχου από το 2001.

 • Ευθύμιος Σαμολαδάς
  Ευθύμιος Σαμολαδάς

  O κ. Ευθύμιος Σαμολαδάς είναι λέκτορας στην Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. και ορθοπεδικός Χειρουργός με μετεκπαίδευση, εξειδίκευση και χειρουργική εμπειρία στην χειρουργική της Σπονδυλικής Στήλης και των όγκων του μυοσκελετικού συστήματος.

 • Γιώργος Μπουχουράς
  Γιώργος Μπουχουράς

  Ο κ. Γιώργος Μπουχουράς είναι Διδάκτωρ Εμβιομηχανικής της Σχολής Επιστήμων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ. Σπούδασε Φυσική Αγωγή στο Α.Π.Θ. και συνέχισε τις μεταπτυχιακές και διδακτορικές του σπουδές στον τομέα της Εμβιομηχανικής (M.Sc. & Ph.D.).

 • Γιώργος Σοφιανίδης
  Γιώργος Σοφιανίδης

  Ο κ. Γεώργιος Σοφιανίδης είναι διδάκτορας της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 • Γλυκερία Πατσίκα
  Γλυκερία Πατσίκα

  Η κ. Γλυκερία Πατσίκα αποφοίτησε από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2006. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος σπουδών στην “Κινησιολογία” του Τ.Ε.Φ.Α.Α., Α.Π.Θ. Σερρών.

 • Ευθύμιος Ζιάγκας
  Ευθύμιος Ζιάγκας

  Ο κ. Ευθύμιος Ζιάγκας είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής του Α.Π.Θ και του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών του ιδίου Τμήματος με τίτλο «Φυσική Δραστηριότητα και Ποιότητα ζωής».

GP Analysis Socials

Σχετικά με το εργαστήριο

Το εργαστήριο ανήκει στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ. Βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της σχολής στην πανεπιστημιούπολη της Θέρμης [μάθετε περισσότερα]

Back to Top